IMG-LOGO

Adri Pieck


De Nederlandse kunstschilder Adri Pieck (1894-1982) kreeg eerst tekenlessen van haar vader en daarna van Willem Knip, ook kreeg ze aanwijzingen van haar oom Anton Pieck. Adri Pieck studeerde aan de Rijksakademie van Beeldende Kunsten in Amsterdam waar ze les kreeg van onder andere Carel Dake. Adri Pieck schilderde onder andere landschappen, boerderijen, dieren en portretten, vooral van de omgeving waar ze woonde. Daarnaast tekende ze en maakte ze aquarellen, grafisch werk en batikte ze; onder andere boekenleggers, kleedjes, tassen en stropdassen. Op kunst- en antiekveilingen kom je af en toe werk van Adri Pieck tegen en de veilingopbrengsten voor grafisch werk en tekeningen liggen over het algemeen onder de 100 euro. Schilderijen van Adri Pieck kunnen honderden euro’s opbrengen en bijzondere werken worden wel eens boven de 1000 euro geveild.

Wil je op de hoogte worden gehouden wanneer er iets van Adri Pieck in veiling komt? Schrijf je dan in voor de Veilingalert en vul als zoekterm Adri Pieck in. Je kunt zoveel zoektermen opgeven als je wilt en als er bij de meewerkende Nederlandse veilinghuizen een match is met je zoekterm(en) krijg je hiervan bericht.
- advertisement -

Adri Pieck nu in veiling


Hieronder zie je alle Adri Pieck kavels die de komende tijd worden geveild bij de meewerkende veilinghuizen. We hebben gezocht op de exacte beschrijving, misschien zijn er nog meer kavels te vinden met een alternatieve schrijfwijze. Maak gebruik van de zoekfunctie om alle voor jou interessante kavels van de komende kunst- en antiekveilingen te zien.
Geen resultaten gevonden

Eerder geveilde Adri Pieck items


Hier zie je Adri Pieck kavels uit vorige kunst- en antiekveilingen.
Update cookies preferences