Er zijn nu 28405 kavels in veiling!
IMG-LOGO

Bonne Dijkstra


De kunstschilder Bonne Dijkstra (1911-1994) werkte als kinderarts in Heerenveen en was als schilder autodidact, hij schilderde landschappen en stillevens in een realistische en figuratieve stijl. Bonne Dijkstra was bevriend met de Friese kunstschilder Andries van der Sloot die hem ook tips gaf. Bonne Dijkstra ging regelmatig naar Ameland voor vakantie en hij schilderde dan ook verschillende Amelandse landschappen. Op kunst- en antiekveilingen kom je af en toe werken van Bonne Dijkstra tegen en over het algemeen brengen deze tussen de 100 en 200 euro op.

Wil je op de hoogte worden gehouden wanneer er iets van Bonne Dijkstra in veiling komt? Schrijf je dan in voor de Veilingalert en vul als zoekterm Bonne Dijkstra in. Je kunt zoveel zoektermen opgeven als je wilt en als er bij de meewerkende Nederlandse veilinghuizen een match is met je zoekterm(en) krijg je hiervan bericht.
- advertisement -

Bonne Dijkstra nu in veiling


Hieronder zie je alle Bonne Dijkstra kavels die de komende tijd worden geveild bij de meewerkende veilinghuizen. We hebben gezocht op de exacte beschrijving, misschien zijn er nog meer kavels te vinden met een alternatieve schrijfwijze. Maak gebruik van de zoekfunctie om alle voor jou interessante kavels van de komende kunst- en antiekveilingen te zien.
Geen resultaten gevonden

Eerder geveilde Bonne Dijkstra items


Hier zie je Bonne Dijkstra kavels uit vorige kunst- en antiekveilingen.