Er zijn nu 18977 kavels in veiling!
IMG-LOGO

Cassina


Cassina is een Italiaanse producent van designmeubels. De firma wordt in 1927 opgericht en na de Tweede Wereldoorlog maakt het bedrijf steeds meer meubels voor onder andere cruiseschepen, luxe hotels en restaurants. Vanaf de jaren 1960 werkt Cassina steeds meer met bekende internationale designers waaronder Le Corbusier, Gerrit Rietveld, Frank Lloyd Wright, Franco Albini, Charlotte Perriand, Mario Bellini, Rodolfo Dordoni, Zaha Hadid, Vico Magistretti, Gio Ponti, Andrea Branzi, Josep Llusca, Gianfranco Frattini, Philippe Starck, Michele de Lucchi, Ronan & Erwan Bouroullec, Ron Gilad, Marcel Breuer, Man Ray en Tobia Scarpa. Op designveilingen kom je regelmatig meubels van Cassina tegen, soms een oude uitgave, soms een latere uitgave van een tijdloos design.

Wil je op de hoogte worden gehouden wanneer er iets van Cassina in veiling komt? Schrijf je dan in voor de Veilingalert en vul als zoekterm Cassina in. Je kunt zoveel zoektermen opgeven als je wilt en als er bij de meewerkende Nederlandse veilinghuizen een match is met je zoekterm(en) krijg je hiervan bericht.
- advertisement -

Cassina nu in veiling


Hieronder zie je alle Cassina kavels die de komende tijd worden geveild bij de meewerkende veilinghuizen. We hebben gezocht op de exacte beschrijving, misschien zijn er nog meer kavels te vinden met een alternatieve schrijfwijze. Maak gebruik van de zoekfunctie om alle voor jou interessante kavels van de komende kunst- en antiekveilingen te zien.

Eerder geveilde Cassina items


Hier zie je Cassina kavels uit vorige kunst- en antiekveilingen.