Er zijn nu 29506 kavels in veiling!
IMG-LOGO

Cor Reisma


Cor Reisma Cor Reisma (1902-1962) studeerde aan de MTS en begon te werken als waterbouwkundige en nam ontslag om te studeren aan de Rijksakademie van Beeldende Kunsten in Amsterdam waarna hij als kunstenaar werkte. Een aantal jaar later studeerde Cor Reisma ook nog aan de Academie van Schone Kunsten in Antwerpen. Cor Reisma was een veelzijdig kunstenaar, hij tekende en schilderde, maakte monumentale werken met daarbij mozaieken en glas-in-lood, gaf les en schreef kunstrecensies. De onderwerpen van zijn werken waren vaak het Friese landschap, dorpsgezichten en een aantal portretten waaronder een aantal van Koningin Juliana. Ondanks dat Cor Reisma in Steenwijk werd geboren wordt hij gezien als één van de Friese schilders, het grootste deel van zijn leven woonde en werkte hij in Leeuwarden. Omdat Cor Reisma vaak te maken had met een slechte gezondheid kon hij niet zoveel schilderen als hij wilde. Op kunst- en antiekveilingen kom je af en toe een werk van Cor Reisma tegen en de veilingopbrengst ligt over het algemeen tussen de 50 en 100 euro voor drukken en tekeningen en schilderijen van Cor Reisma liggen over het algemeen tussen de 200 en 500 euro.

Wil je op de hoogte worden gehouden wanneer er iets van Cor Reisma in veiling komt? Schrijf je dan in voor de Veilingalert en vul als zoekterm Cor Reisma in. Je kunt zoveel zoektermen opgeven als je wilt en als er bij de meewerkende Nederlandse veilinghuizen een match is met je zoekterm(en) krijg je hiervan bericht.
- advertisement -

Cor Reisma nu in veiling


Hieronder zie je alle Cor Reisma kavels die de komende tijd worden geveild bij de meewerkende veilinghuizen. We hebben gezocht op de exacte beschrijving, misschien zijn er nog meer kavels te vinden met een alternatieve schrijfwijze. Maak gebruik van de zoekfunctie om alle voor jou interessante kavels van de komende kunst- en antiekveilingen te zien.
Geen resultaten gevonden

Eerder geveilde Cor Reisma items


Hier zie je Cor Reisma kavels uit vorige kunst- en antiekveilingen.
Update cookies preferences