IMG-LOGO

Danese


De Italiaanse designfirma Danese wordt in 1957 opgericht door Bruna Danese, Jacqueline Vodoz en de helpende hand van Franco Meneguzzo. Het doel van de firma is om kunst en design te combineren om dagelijkse gebruiksvoorwerpen mooier te maken. De eerste ontwerpers voor Danese zijn Bruno Munari en Enzo Mari, in de jaren daarna werken designers als Angelo Mangiarotti, Achille Castiglioni, Michele de Lucchi, Ron Gilad, Ernesto Gismondi, Neil Poulton, James Irvine en Richard Hutten in vaste dienst of als freelancer voor Danese. De firma maakt onder andere asbakken, wandkunst, kapstokken, meubels, bureauaccessoires, lampen, vazen en prullenbakken. Op kunst- en designveilingen kom je af en toe een designproduct van Danese tegen.

Wil je op de hoogte worden gehouden wanneer er iets van Danese in veiling komt? Schrijf je dan in voor de Veilingalert en vul als zoekterm Danese in. Je kunt zoveel zoektermen opgeven als je wilt en als er bij de meewerkende Nederlandse veilinghuizen een match is met je zoekterm(en) krijg je hiervan bericht.
- advertisement -

Danese nu in veiling


Hieronder zie je alle Danese kavels die de komende tijd worden geveild bij de meewerkende veilinghuizen. We hebben gezocht op de exacte beschrijving, misschien zijn er nog meer kavels te vinden met een alternatieve schrijfwijze. Maak gebruik van de zoekfunctie om alle voor jou interessante kavels van de komende kunst- en antiekveilingen te zien.
Geen resultaten gevonden

Eerder geveilde Danese items


Hier zie je Danese kavels uit vorige kunst- en antiekveilingen.
Update cookies preferences