Er zijn nu 28405 kavels in veiling!
IMG-LOGO

Henk Krist


De Nederlandse kunstschilder Henk Krist (1952) volgde een opleiding tot psychiatrisch verpleegkundige en werkte daarna in de zorg. Hij begon met schilderen en studeerde in 1987 af aan de Academie Vredeman de Vries in Leeuwarden. Henk Krist schildert vaak tragische personen en landschappen. Henk Krist wordt gezien als één van de Friese schilders ook al zijn de onderwerpen die hij schildert niet per definitie Fries. Op kunstveilingen kom je af en toe een schilderij van Henk Krist tegen en de veilingopbrengst ligt over het algemeen tussen de 100 tot 500 euro.

Wil je op de hoogte worden gehouden wanneer er iets van Henk Krist in veiling komt? Schrijf je dan in voor de Veilingalert en vul als zoekterm Henk Krist in. Je kunt zoveel zoektermen opgeven als je wilt en als er bij de meewerkende Nederlandse veilinghuizen een match is met je zoekterm(en) krijg je hiervan bericht.
- advertisement -

Henk Krist nu in veiling


Hieronder zie je alle Henk Krist kavels die de komende tijd worden geveild bij de meewerkende veilinghuizen. We hebben gezocht op de exacte beschrijving, misschien zijn er nog meer kavels te vinden met een alternatieve schrijfwijze. Maak gebruik van de zoekfunctie om alle voor jou interessante kavels van de komende kunst- en antiekveilingen te zien.
Geen resultaten gevonden

Eerder geveilde Henk Krist items


Hier zie je Henk Krist kavels uit vorige kunst- en antiekveilingen.