Er zijn nu 28405 kavels in veiling!
IMG-LOGO

Ids Wiersma


Ids Wiersma (1889-1965) wordt gezien als een echte Friese kunstschilder, hij tekende en schilderde het oude agrarische Friesland. Ids Wiersma begon te werken als huisschilder maar wilde graag kunstenaar worden, hij studeerde aan de tekenacademie van Den Haag waar hij na zijn studie even werkte als leraar. Ook schilderde hij muurschilderingen voor de Rijksmunt in Utrecht. Terug in Friesland tekende, schilderde en etste Ids Wiersma onder andere het boerenleven met landschappen, interieurs, portretten en dorpsgezichten. Vanaf 1926 woonde en werkte Ids Wiersma in Amsterdam waar hij onder andere tekeningen maakte van het oude Amsterdam. Ids Wiersma gaf onder andere les aan Gerben Rijpma en Tjerk Wielinga. Op kunst- en antiekveilingen kom je regelmatig etsen en schilderijen van Ids Wiersma tegen en de veilingopbrengsten lopen uiteen. Een ets brengt vaak rond de 100 euro op en schilderijen worden geveild voor bedragen van 1000 tot duizenden euro’s.

Wil je op de hoogte worden gehouden wanneer er iets van Ids Wiersma in veiling komt? Schrijf je dan in voor de Veilingalert en vul als zoekterm Ids Wiersma in. Je kunt zoveel zoektermen opgeven als je wilt en als er bij de meewerkende Nederlandse veilinghuizen een match is met je zoekterm(en) krijg je hiervan bericht.
- advertisement -

Ids Wiersma nu in veiling


Hieronder zie je alle Ids Wiersma kavels die de komende tijd worden geveild bij de meewerkende veilinghuizen. We hebben gezocht op de exacte beschrijving, misschien zijn er nog meer kavels te vinden met een alternatieve schrijfwijze. Maak gebruik van de zoekfunctie om alle voor jou interessante kavels van de komende kunst- en antiekveilingen te zien.
Geen resultaten gevonden

Eerder geveilde Ids Wiersma items


Hier zie je Ids Wiersma kavels uit vorige kunst- en antiekveilingen.