IMG-LOGO
Zie je na een veiling wel eens dat er een kavel was welke je graag had willen hebben? Vergeet je wel eens de komende veiling van een veilinghuis? Op Verzamelaars.nl laten we kavels zien van ruim 10 Nederlandse veilinghuizen wanneer je zoektermen invult krijg je bericht als er binnenkort een relevant kavel voor je is bij één van die veilinghuizen.

Vul hieronder je zoektermen en je gegevens in zodat je minder kans hebt om een voor jou interessant kavel te missen. Je kunt zoveel zoektermen opgeven als je wilt en deze later natuurlijk altijd aanpassen!
ICONWanneer je hieronder op 'Aanmelding bevestigen' klikt ontvang je meteen een mail met een aanmeldingslink. Wanneer je op de link klikt is je aanmelding compleet.


Tips voor het invullen

* Je kunt zoveel zoektermen opgeven als je wilt, maak hier gebruik van! Vul dus ook alternatieve omschrijvingen in zoals bij een plaatsnaam ook de verouderde spelling. Veilinghuizen hebben allemaal een eigen manier om namen van bijvoorbeeld schilders te plaatsen, 'Karel Appel' kan er dus zo staan, maar ook als 'Appel, Karel' of 'K. Appel' Om niets te missen kun je dus als zoekterm 'Appel' opgeven en dan krijg je ook melding wanneer er een spreukenbord met 'De appel valt..' wordt aangeboden. Je krijgt dus wat meer kavels te zien waar je niet naar op zoek bent maar je mist ook minder.

* Merknamen worden ook nog wel eens verschillend omschreven, 'Glasfabriek Leerdam' staat bijvoorbeeld vaak afgekort als 'Leerdam', gebruik dus 'Leerdam' als zoekterm.

* Wanneer je een zoekterm opgeeft wordt er gezocht op een match met een woord maar ook een deel van een woord. Vul je bijvoorbeeld 'bord' dan krijg je ook 'borden' te zien en krijg je ook bericht wanneer de single 'Borderline' van Madonna in veiling komt. Op te algemene zoektermen krijg je waarschijnlijk heel veel hits.

* Wanneer je teveel niet-relevante kavels te zien krijgt dan kun je altijd je zoektermen aanpassen.

Update cookies preferences