IMG-LOGO

Jelle Hoogstra


De Nederlandse kunstschilder Jelle Hoogstra (1924-2003) studeerde aan de academie Kunstoefening in Arnhem maar kon deze vanwege de Tweede Wereldoorlog niet afmaken. Daarna studeerde hij aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Rotterdam. Na een periode als zelfstandig kunstenaar werkte Jelle Hoogstra als stedenbouwkundig tekenaar in Rotterdam waarbij hij in zijn vrije tijd schilderde. Jelle Hoogstra werd bekend met zijn gouaches met een breed scala aan onderwerpen, hij schilderde onder andere landschappen, stadsgezichten, portretten, stillevens, interieurs, dieren en figuren. Op kunst- en antiekveilingen kom je af en toe werken van Jelle Hoogstra tegen en de veilingopbrengst ligt tussen de 100 en meer dan 1000 euro.

Wil je op de hoogte worden gehouden wanneer er iets van Jelle Hoogstra in veiling komt? Schrijf je dan in voor de Veilingalert en vul als zoekterm Jelle Hoogstra in. Je kunt zoveel zoektermen opgeven als je wilt en als er bij de meewerkende Nederlandse veilinghuizen een match is met je zoekterm(en) krijg je hiervan bericht.
- advertisement -

Jelle Hoogstra nu in veiling


Hieronder zie je alle Jelle Hoogstra kavels die de komende tijd worden geveild bij de meewerkende veilinghuizen. We hebben gezocht op de exacte beschrijving, misschien zijn er nog meer kavels te vinden met een alternatieve schrijfwijze. Maak gebruik van de zoekfunctie om alle voor jou interessante kavels van de komende kunst- en antiekveilingen te zien.
Geen resultaten gevonden

Eerder geveilde Jelle Hoogstra items


Hier zie je Jelle Hoogstra kavels uit vorige kunst- en antiekveilingen.
Update cookies preferences