Er zijn nu 2654 kavels in veiling!
IMG-LOGO

Joan Llaverias


Joan Llaverias (1965) is een Catalaanse kunstschilder die kunst studeerde in Barcelona. Joan Llaverias schildert vooral kleurrijke abstracte werken, veelal geïnspireerd door de natuur en zijn omgeving. In de werken van Joan Llaverias komen ook regelmatig stripfiguren en iconische personen naar voren. Op kunstveilingen kom je af en toe schilderijen van Joan Llaverias tegen en de veilingopbrengsten lopen uiteen en liggen over het algemeen tussen de 100 en 500 euro.

Wil je op de hoogte worden gehouden wanneer er iets van Joan Llaverias in veiling komt? Schrijf je dan in voor de Veilingalert en vul als zoekterm Joan Llaverias in. Je kunt zoveel zoektermen opgeven als je wilt en als er bij de meewerkende Nederlandse veilinghuizen een match is met je zoekterm(en) krijg je hiervan bericht.
- advertisement -

Joan Llaverias nu in veiling


Hieronder zie je alle Joan Llaverias kavels die de komende tijd worden geveild bij de meewerkende veilinghuizen. We hebben gezocht op de exacte beschrijving, misschien zijn er nog meer kavels te vinden met een alternatieve schrijfwijze. Maak gebruik van de zoekfunctie om alle voor jou interessante kavels van de komende kunst- en antiekveilingen te zien.
Geen resultaten gevonden

Eerder geveilde Joan Llaverias items


Hier zie je Joan Llaverias kavels uit vorige kunst- en antiekveilingen.