Er zijn nu 28405 kavels in veiling!
IMG-LOGO

Johan Hemkes


De Nederlandse kunstenaar Johan Hemkes studeerde aan de Rijksnormaalschool en het instituut Bik en Vaandrager in Den Haag. Johan Hemkes werd eerst schoolmeester en later tekenleraar aan de HBS in Ter Apel. Naast lesgeven maakte hij honderden etsen en houtsneden waarbij hij vooral dorpsgezichten en het Friese landschap vastlegde, verder etste hij stadsgezichten, stillevens, bloemen en paddenstoelen, vissersschepen, boeren en vissersschepen. Johan Hemkes maakte ook aquarellen en wordt gerekend tot de Friese schilders. Op kunst- en antiekveilingen kom je regelmatig etsen van Johan Hemkes tegen en over het algemeen brengen deze tussen de 50 en 100 euro op maar zeldzame etsen kunnen in veiling meer opbrengen.

Wil je op de hoogte worden gehouden wanneer er iets van Johan Hemkes in veiling komt? Schrijf je dan in voor de Veilingalert en vul als zoekterm Johan Hemkes in. Je kunt zoveel zoektermen opgeven als je wilt en als er bij de meewerkende Nederlandse veilinghuizen een match is met je zoekterm(en) krijg je hiervan bericht.
- advertisement -

Johan Hemkes nu in veiling


Hieronder zie je alle Johan Hemkes kavels die de komende tijd worden geveild bij de meewerkende veilinghuizen. We hebben gezocht op de exacte beschrijving, misschien zijn er nog meer kavels te vinden met een alternatieve schrijfwijze. Maak gebruik van de zoekfunctie om alle voor jou interessante kavels van de komende kunst- en antiekveilingen te zien.
Geen resultaten gevonden

Eerder geveilde Johan Hemkes items


Hier zie je Johan Hemkes kavels uit vorige kunst- en antiekveilingen.