Er zijn nu 2654 kavels in veiling!
IMG-LOGO

Jurij Frey


De kunstschilder Jurij Frey (1963) werd in Rusland geboren en verhuisde in 1990 naar Duitsland. Jurij Frey schildert vooral personen, stadsgezichten en een enkel landschap, in een realistische expressieve stijl. Belangrijk in de schilderijen van Jurij Frey zijn de samenwerking van kleurenblokken en lichtcontrasten. Op kunstveilingen kom je af en toe een schilderij van Jurij Frey tegen en de veilingopbrengst ligt zo rond de 100 euro.

Wil je op de hoogte worden gehouden wanneer er iets van Jurij Frey in veiling komt? Schrijf je dan in voor de Veilingalert en vul als zoekterm Jurij Frey in. Je kunt zoveel zoektermen opgeven als je wilt en als er bij de meewerkende Nederlandse veilinghuizen een match is met je zoekterm(en) krijg je hiervan bericht.
- advertisement -

Jurij Frey nu in veiling


Hieronder zie je alle Jurij Frey kavels die de komende tijd worden geveild bij de meewerkende veilinghuizen. We hebben gezocht op de exacte beschrijving, misschien zijn er nog meer kavels te vinden met een alternatieve schrijfwijze. Maak gebruik van de zoekfunctie om alle voor jou interessante kavels van de komende kunst- en antiekveilingen te zien.
Geen resultaten gevonden

Eerder geveilde Jurij Frey items


Hier zie je Jurij Frey kavels uit vorige kunst- en antiekveilingen.