IMG-LOGO

Kees Andrea


De Nederlandse kunstenaar Kees Andrea (1914-2006) studeerde aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag, hij kreeg onder andere les van Chris de Moor. Kees Andrea schilderde en tekende, maakte grafisch werk waaronder houtsneden en litho's, maakte illustraties, ontwierp monumenten, maakte mozaïek en textiel en wandschilderingen. Ook werkte Kees Andrea als leraar aan de Vrije Academie in Den Haag. De onderwerpen van de werken van Kees Andrea waren ook erg ruim, onder andere portretten, landschappen, interieurs, dieren, religieuze afbeeldingen en figuren. Het werk van Kees Andrea wordt gerekend tot de Nieuwe Haagse School, evenals dat van zijn zoon, Pat Andrea. Op kunst- en antiekveilingen kom je af en toe werk van Kees Andrea tegen en zijn schilderijen kunnen in veilingen honderden tot rond de 1000 euro opleveren.

Wil je op de hoogte worden gehouden wanneer er iets van Kees Andrea in veiling komt? Schrijf je dan in voor de Veilingalert en vul als zoekterm Kees Andrea in. Je kunt zoveel zoektermen opgeven als je wilt en als er bij de meewerkende Nederlandse veilinghuizen een match is met je zoekterm(en) krijg je hiervan bericht.
- advertisement -

Kees Andrea nu in veiling


Hieronder zie je alle Kees Andrea kavels die de komende tijd worden geveild bij de meewerkende veilinghuizen. We hebben gezocht op de exacte beschrijving, misschien zijn er nog meer kavels te vinden met een alternatieve schrijfwijze. Maak gebruik van de zoekfunctie om alle voor jou interessante kavels van de komende kunst- en antiekveilingen te zien.
Geen resultaten gevonden

Eerder geveilde Kees Andrea items


Hier zie je Kees Andrea kavels uit vorige kunst- en antiekveilingen.
Update cookies preferences