Er zijn nu 28405 kavels in veiling!
IMG-LOGO

Nicolaas Huppes


De Nederlandse kunstenaar Nicolaas Huppes (1913-2001) of ook wel Nico Huppes werd opgeleid tot huisschilder en kreeg les van onder andere Piet van der Hem. In Leeuwarden begon Nicolaas Huppes met een kunstzaal en regelmatig komen hier Friese schilders als Johannes Elsinga, Gerrit Benner, Cor Reisma, Wobbe Alkema en Simon Kamminga. Nicolaas Huppes schilderde vooral expressionistische landschappen en verzamelde en restaureerde daarnaast ook keramiek en porselein. In 1950 werd Nicolaas Huppes restaurateur van het Rijksmuseum in Amsterdam. Op kunst- en antiekveilingen kom je af en toe werk van Nicolaas Huppes tegen en de veilingopbrengst ligt over het algemeen tussen de 100 en 200 euro.

Wil je op de hoogte worden gehouden wanneer er iets van Nicolaas Huppes in veiling komt? Schrijf je dan in voor de Veilingalert en vul als zoekterm Huppes in. Je kunt zoveel zoektermen opgeven als je wilt en als er bij de meewerkende Nederlandse veilinghuizen een match is met je zoekterm(en) krijg je hiervan bericht.
- advertisement -

Nicolaas Huppes nu in veiling


Hieronder zie je alle Nicolaas Huppes kavels die de komende tijd worden geveild bij de meewerkende veilinghuizen. We hebben gezocht op de exacte beschrijving, misschien zijn er nog meer kavels te vinden met een alternatieve schrijfwijze. Maak gebruik van de zoekfunctie om alle voor jou interessante kavels van de komende kunst- en antiekveilingen te zien.
Geen resultaten gevonden

Eerder geveilde Nicolaas Huppes items


Hier zie je Nicolaas Huppes kavels uit vorige kunst- en antiekveilingen.