Er zijn nu 29506 kavels in veiling!
IMG-LOGO

Piet Hanja


De Nederlandse kunstschilder Piet Hanja (1902-1982) leerde schilderen van onder andere Johannes Elsinga en had zelf een kunsthandel waar hij ook les gaf. Piet Hanja schilderde vooral de Friese landschappen en watergezichten met skûtsjes. Om deze reden wordt Piet Hanja ook gerekend tot de Friese schilders. Op kunst- en antiekveilingen kom je af en toe een schilderij van Piet Hanja tegen en de veilingopbrengst ligt over het algemeen rond de 100 euro.

Wil je op de hoogte worden gehouden wanneer er iets van Piet Hanja in veiling komt? Schrijf je dan in voor de Veilingalert en vul als zoekterm Piet Hanja in. Je kunt zoveel zoektermen opgeven als je wilt en als er bij de meewerkende Nederlandse veilinghuizen een match is met je zoekterm(en) krijg je hiervan bericht.
- advertisement -

Piet Hanja nu in veiling


Hieronder zie je alle Piet Hanja kavels die de komende tijd worden geveild bij de meewerkende veilinghuizen. We hebben gezocht op de exacte beschrijving, misschien zijn er nog meer kavels te vinden met een alternatieve schrijfwijze. Maak gebruik van de zoekfunctie om alle voor jou interessante kavels van de komende kunst- en antiekveilingen te zien.
Geen resultaten gevonden

Eerder geveilde Piet Hanja items


Hier zie je Piet Hanja kavels uit vorige kunst- en antiekveilingen.
Update cookies preferences