Er zijn nu 28405 kavels in veiling!
IMG-LOGO

Tjerk Wielinga


De Nederlandse kunstschilder Tjerk Wielinga (1885-1957) had in Sneek een winkel met tassen en serviezen, hier verkocht hij ook zijn schilderijen. Tjerk Wielinga kreeg les van Ids Wiersma en wordt door zijn onderwerpen – het Friese waterlandschap – gezien als één van de Friese schilders. Tjerk Wielinga schilderde vooral schepen op het water en dorpsgezichten vanaf het water gezien. Ook schilderde Tjerk Wielinga af en toe een bloemstilleven. Op kunst- en antiekveilingen kom je af en toe een schilderij van Tjerk Wielinga tegen en de veilingopbrengst ligt over het algemeen tussen de 50 en 200 euro.

Wil je op de hoogte worden gehouden wanneer er iets van Tjerk Wielinga in veiling komt? Schrijf je dan in voor de Veilingalert en vul als zoekterm Tjerk Wielinga in. Je kunt zoveel zoektermen opgeven als je wilt en als er bij de meewerkende Nederlandse veilinghuizen een match is met je zoekterm(en) krijg je hiervan bericht.
- advertisement -

Tjerk Wielinga nu in veiling


Hieronder zie je alle Tjerk Wielinga kavels die de komende tijd worden geveild bij de meewerkende veilinghuizen. We hebben gezocht op de exacte beschrijving, misschien zijn er nog meer kavels te vinden met een alternatieve schrijfwijze. Maak gebruik van de zoekfunctie om alle voor jou interessante kavels van de komende kunst- en antiekveilingen te zien.
Geen resultaten gevonden

Eerder geveilde Tjerk Wielinga items


Hier zie je Tjerk Wielinga kavels uit vorige kunst- en antiekveilingen.