Er zijn nu 44031 kavels in veiling!
IMG-LOGO

Agenda kunst- en antiekveilingen


In Nederland heb je meerdere veilinghuizen waar je terecht kunt voor kunst, design, antiek en allerlei verzamelwaardige voorwerpen. Elke dag kun je wel browsen tussen de kavels van online veilingen of alvast de catalogi van zaalveilingen bekijken die binnenkort plaatsvinden.

Dagelijks: Kunst, keramiek, curiosa, boeken en strips bij Catawiki
Elke dag veilt Catawiki online duizenden kavels in verschillende categoriën en je kunt online erg makkelijk meebieden. De kavels zijn onderverdeeld in verschillende categorieën zoals affiches, curiosa, sport memorabilia, horloges, oldtimers, kunst, aziatica, sieraden, speelgoed, glas- en aardewerk, munten en postzegels. Er zit dus altijd wel wat interessants voor je bij!
30 nov. t/m 7 dec. Kunst, antiek en inboedels bij Veiling Alkmaar
Veiling Alkmaar veilt kunst, antiek en inboedelgoederen. De kijkdagen voor deze veiling zijn 26, 27 en 28 november.


6 t/m 10 december: Kunst en antiek bij De Eland
Veilinghuis de Eland uit Diemen veilt kunst en antiek met daarbij het speciale thema Apothekers. In deze veiling een mooie ets van Jan Mankes, een litho van Jan Cremer, een oude reisapotheek, een grote millefiori vaas en een bijzonder sierbord van Charles Eyck. De kijkdagen van deze veiling zijn van 2 t/m 5 december.


6 t/m 9 december: Boeken en kunst bij Zwiggelaar Auctions
Zwiggelaar Auctions veilt vanuit de Burcht in Amsterdam een paar duizend kavels met daarbij centsprenten, boeken en foto's van Amsterdam, keramiek van Hans de Jong, een abstract van Peter Boezewinkel, litho's van Bram van Velde, een Schuco speelgoed politieagent en nog veel meer.


7 december: Moderne kunst bij Venduehuis Den Haag
Venduehuis Den Haag veilt online moderne en hedendaagse kunst met daarbij werken van Jan Smejkal, een groot schilderij van Hans Sieverding, een stalen sculptuurtje van Carel Visser, 5 litho's van Corneille en nog veel meer.


10 t/m 13 december: Kunst en antiek bij Dickhaut Veilinghuis Maastricht
Venduehuis Dickhaut uit Maastricht veilt kunst en antiek met hierbij verschillende antieke tegels, een persglazen Leerdam Madonna, meerdere werken van Ruud van der Beele, Marc Chagall litho's en meer.


11 en 12 december: Kunst en antiek bij Veilinghuis Omnia
Veilinghuis Omnia uit Kolham/Hoogezand (vlak naast Groningen) veilt een mooie collectie kunst en antiek met daarbij bijzondere 16e-eeuwse vloertegels, een mooi beeld van Plateelbakkerij Zuid-Holland, een Oiva Toikka glazen vogel, een kleurrijke couache van Jan van der Zee, een compositie van Henk Lassche en nog veel meer. De kijkdagen voor deze veiling zijn 3 t/m 5 december.


12 december: Boeken en prenten bij Venduehuis Den Haag
Venduehuis Den Haag veilt online bijzondere boeken en prenten met daarbij een Herbarium Amboinense, een werk van Albert Roelofs, een tekening uit de omgeving van Jan Lievens, een mooi affiche van de Rotterdam-Zuid-Amerika Lijn en kalenderbladen van Theo Nieuwenhuis. De kijkdagen zijn op 7 t/m 12 December van 10:00 tot 16:00 uur.


13 t/m 17 december: Kunst en antiek bij Van Spengen
Veilinghuis Van Spengen uit Hilversum veilt online kunst en antiek met daarbij schilderijen, toegepaste kunst, de collectie van Marianne L. Dreesmann-van der Spek, Japans Satsuma aardewerk, juwelen, klokken en nog veel meer. De kijkdagen voor deze veiling zijn - op afspraak - van 9 t/m 13 december.


13 december: Kunst en antiek bij Notarishuis Arnhem
Notarishuis Arnhem veilt kunst, antiek en curiosa tijdens deze online only bezorg veiling. In deze veiling een mooi blikken speelgoed paard en wagen, KLM-huisjes, een Alpina gouden dameshorloge, verschillende krissen en krisheften, een graniver cactuspot van Andries Copier voor Leerdam, zilveren munten en nog veel meer.


13 t/m 15 december: Kunst en antiek bij Veilinghuis Klinkhamer
Veilinghuis Klinkhamer uit Groningen veilt online kunst, antiek en curiosa. De kijkdagen van deze veiling zijn - op afspraak - van donderdag 9 december t/m zondag 12 december van 10.00-17.00 uur.


Maandag 13 december: Kunst bij AAG
Veilinghuis AAG uit Amsterdam veilt oude meesters evenals moderne en hedendaagse kunst.


Maandag 13 december: Speelgoed bij Veilinghuis Bouwman
Veilinghuis Bouwman veilt online speelgoed met daarbij een Schuco Mercedes 190 SL, een zeldzame Durso Nederlandse ruiters, een Dinky Toys 258 U.S.A. Police Car, een Lion Car Daf Variomatic en een Bandai Volvo 144 Politiewagen.


Maandag 13 december: Kunst bij Adams Amsterdam
Veilinghuis Adams Amsterdam veilt oude meesters en moderne kunst. In deze veiling onder andere een mooie litho van Kees van Dongen, meerdere werken van Jacobus van Looy, een keramiek beeld van Joseph Mendes da Costa, zeldzaam drukwerk van Hendrik Nicolaas Werkman, een kleurrijk werk van Karel Appel, werken van Amando en nog veel meer.


Vanaf 13 december: Design bij Vendu Rotterdam
Vendu Rotterdam houdt een Design veiling met een sculptuur van Joop van Kralingen, een mooie Chris Lebeau vaas, stoelen van Wim den Boon, glas van Dale Chihuly, meerdere werken van Borek Sipek, een colorite vaas van Jaap Ravelli en nog veel meer.


14 t/m 19 december: Kunst en antiek bij Oprechte Veiling Haarlem
Vanuit Haarlem veilt de Oprechte Veiling kunst en antiek. De kijkdagen voor deze veiling zijn 10 t/m 12 december.


14 t/m 16 december: Kunst en antiek bij Veilinghuis Ald Fryslan
Vanuit IJlst (vlak bij Sneek) veilt Veilinghuis Ald Fryslan kunst en antiek met daarbij veel kunst uit Friesland. De kijkdagen voor deze veiling zijn 10, 11 en 12 december van 10:00 tot 17:00 uur.


14 december: Kunst en antiek bij Vendu Rotterdam
Vendu Rotterdam veilt kunst en antiek met daarbij een werk van Jan Altink, een schilderij van Reimond Kimpe, mooie zilveren tafelkandelaars, een houtsnede van Ohara Koson, een antieke Mathias Hornsteiner viool, een sculptuur van Klaas Gubbels, zilverwerk, sieraden en nog veel meer.


15 t/m 17 december: Kunst en antiek bij Venduehuis Den Haag
Venduehuis Den Haag veilt vanuit de zaal kunst en antiek met daarbij op 15 december exclusieve sieraden, horloges en fijn zilverwerk, op 16 december Aziatische kunst en op 17 december algemene kunst en antiek. De kijkdagen zijn op 7 t/m 13 december van 10:00 tot 16:00 uur.


17 t/m 19 december: Kunst en antiek bij Veilinghuis Onder de Boompjes
Veilinghuis Onder de Boompjes uit Leiden veilt kunst en antiek. De kijkdagen voor deze veiling zijn van 4 t/m 10 december.


18 december: Kunst en Design bij Hessink's
Vanuit Zwolle veilt Hessink's kunst en design met daarbij werken van Banksy, meubels van Pierre Jeanneret en sculpturen van Stephen Cawston.


20 december: Curiosa bij Notarishuis Arnhem
Notarishuis Arnhem veilt kunst, antiek en curiosa tijdens deze online ophaalveiling.


27 december: Curiosa bij Notarishuis Arnhem
Notarishuis Arnhem veilt kunst, antiek en curiosa tijdens deze online bezorgveiling.


Maandag 27 december: Speelgoed bij Veilinghuis Bouwman
Veilinghuis Bouwman veilt online speelgoed.


6 t/m 8 januari: Kunst en antiek bij het Twents Veilinghuis
Vanuit Enschede veilt het Twents Veilinghuis duizenden kavels op het gebied van kunst en antiek.


11 t/m 18 januari. Kunst, antiek en inboedels bij Veiling Alkmaar
Veiling Alkmaar veilt kunst, antiek en inboedelgoederen. De kijkdagen voor deze veiling zijn 7 en 8 januari.


7 t/m 11 februari: Kunst en antiek bij Korst van der Hoeff
Veilinghuis Korst van der Hoeff uit Den Bosch veilt kunst en antiek.


T/m 13 februari: Kunst en antiek bij Derksen Veilinghuis
Derksen Veilinghuis uit Arnhem veilt kunst, antiek, design en brocante.


18 februari: Inboedels bij Veilinghuis de Jager
Veilinghuis de Jager uit Goes veilt inboedelgoederen. Voor de veiling kun je op 18 februari van 9.00 tot 10.00 de kavels bekijken.


1 t/m 3 maart: Kunst en antiek bij Veilinghuis de Jager
Veilinghuis de Jager uit Goes veilt kunst en antiek, juwelen en Aziatica.


25 t/m 27 maart: Kunst en antiek bij Veilinghuis Onder de Boompjes
Veilinghuis Onder de Boompjes uit Leiden veilt kunst en antiek. De kijkdagen voor deze veiling zijn van 19 t/m 25 maart.


T/m 17 april: Kunst en antiek bij Derksen Veilinghuis
Derksen Veilinghuis uit Arnhem veilt kunst, antiek, design en brocante.