Er zijn nu 2654 kavels in veiling!
IMG-LOGO

Vintage sieraden


Vintage sieraden zijn erg populair en op kunst- en antiekveilingen kom je ze aardig vaak tegen. De term vintage sieraden wordt over het algemeen gebruikt voor tweedehands sieraden die ouder zijn dan 25 jaar en niet ouder dan 100 jaar (daarna zijn ze antiek). Omdat het niet altijd duidelijk is of een sieraad minstens 25 jaar oud is of jonger wordt de term vintage sieraden vaak ook wel breder gebruikt. Bij vintage sieraden moet je denken aan gouden ringen, sieraden met kleurrijke stenen, mooi vormgegeven oorbellen, ringen met opaal, oorbellen met koraal, hangers met diamanten en nog veel meer. De veilingopbrengst van vintage sieraden ligt ver uit elkaar, afhankelijk van het materiaal, gewicht en vorm.

Wil je op de hoogte worden gehouden wanneer er iets van Vintage sieraden in veiling komt? Schrijf je dan in voor de Veilingalert en vul als zoekterm de sieraden in waar je naar op zoek bent, bijvoorbeeld 'Gouden ring'. Je kunt zoveel zoektermen opgeven als je wilt en als er bij de meewerkende Nederlandse veilinghuizen een match is met je zoekterm(en) krijg je hiervan bericht. Vintage sieraden kom je bijvoorbeeld ook tegen in de volgende categorie├źn:
- Gouden oorbellen
- advertisement -

Vintage sieraden nu in veiling


Hieronder zie je alle Vintage sieraden kavels die de komende tijd worden geveild bij de meewerkende veilinghuizen. We hebben gezocht op de exacte beschrijving, misschien zijn er nog meer kavels te vinden met een alternatieve schrijfwijze. Maak gebruik van de zoekfunctie om alle voor jou interessante kavels van de komende kunst- en antiekveilingen te zien.
Geen resultaten gevonden

Eerder geveilde Vintage sieraden items


Hier zie je Vintage sieraden kavels uit vorige kunst- en antiekveilingen.