Er zijn nu 28405 kavels in veiling!
IMG-LOGO

Ype Wenning


De Nederlandse kunstschilder Ype Wenning (1879-1959) studeerde aan de Ambachtsschool in Leeuwarden en de Akademie van Beeldende Kunsten in Den Haag. Ype Wenning woonde en werkte in verschillende plaatsen en hij ook maakte hij een aantal reizen in Europa. Ype Wenning schilderde landschappen, dorps- en stadsgezichten, portretten en bloemstillevens en hij maakte ook aquarellen, etsen en ander grafisch werk. Omdat hij regelmatig Friese landschappen schilderde valt Ype Wenning ook wel onder de Friese Schilders maar hij werd bekender met zijn Zuid-Hollandse landschappen. Op kunst- en antiekveilingen kom je af en toe schilderijen van Ype Wenning tegen en de veilingopbrengst ligt over het algemeen in de honderden tot duizenden euro’s. Grafisch werk van Ype Wenning is meestal onder de 100 euro te vinden.

Wil je op de hoogte worden gehouden wanneer er iets van Ype Wenning in veiling komt? Schrijf je dan in voor de Veilingalert en vul als zoekterm Ype Wenning in. Je kunt zoveel zoektermen opgeven als je wilt en als er bij de meewerkende Nederlandse veilinghuizen een match is met je zoekterm(en) krijg je hiervan bericht.
- advertisement -

Ype Wenning nu in veiling


Hieronder zie je alle Ype Wenning kavels die de komende tijd worden geveild bij de meewerkende veilinghuizen. We hebben gezocht op de exacte beschrijving, misschien zijn er nog meer kavels te vinden met een alternatieve schrijfwijze. Maak gebruik van de zoekfunctie om alle voor jou interessante kavels van de komende kunst- en antiekveilingen te zien.
Geen resultaten gevonden

Eerder geveilde Ype Wenning items


Hier zie je Ype Wenning kavels uit vorige kunst- en antiekveilingen.